2017-04-07 08:37:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pénzügyi gondok miatt fáj a feje

Napi horoszkóp április 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzelmi életében nagy változásokat él át, ami komoly válságot okozhat párkapcsolatában. Hajlamos lehet minden tévedést a társára hárítani, pedig ha amaz hibás is, egy csomó mindenről ön is tehet. Kezdeményezzen beszélgetést, de próbálja meg uralni a helyzetet, és ne hagyja, hogy elragadják az indulatok!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Szerződéskötéskor, vagy ingatlanügyek bonyolítása során legyen nagyon óvatos, mert könnyen kiderülhet, hogy valaki csak hitegette eddig, és esze ágában sincs betartani az ígéretét…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen nagyon óvatos a főnökével, mert kellemetlen vitába keveredhetnek, ami súlyos következményekkel járhat! Ha nem vár önre egy biztos másik állás, akkor legyen inkább kevésbé öntudatos.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek napnak néz elébe! A Hold már a Szűz jegyében áll reggel, ha éppen betegségből lábadozik, akkor ez a bolygóállás felgyorsítja a gyógyulását. Ha eddig lassabban ment a munkája, ma bizonyára be tudja majd fejezni. Kérnie sem kell, sokan segítenek ma önnek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars kedvezőtlen fényszögét még érezheti. A főnökei meglehetősen paprikás hangulatban vannak, és persze ennek lehet, hogy ön issza meg a levét… Számoljon tízig, mielőtt reagálna! Sőt, a legjobb, ha meg sem szólal…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez önnek szerencsés napot ígér. Ha van valamilyen peres ügye, az most kedvezően zárulhat, a banki ügyek intézésében is nagy előrelépést érhet el. A szívügyekben kevésbé szerencsés, feszültséget jeleznek a bolygók mára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pénzügyi gondok miatt fájhat a feje. Az anyagi életét ugyanis most a kettősség jellemzi: nagy bevételekre számíthat, ugyanakkor sürgető kiadások nehezítik a takarékoskodást. Komolyan tervezze meg a pénz beosztását, mert egy-két nap késedelem komoly bajokat okozhat, különösen akkor, ha ingatlanügyekben is érdekelt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Olyan ügyben kérhetik ki a véleményét, ami érzelmileg is érinti – pedig most épp ezeket kellene félretennie, higgadt, tárgyilagos választ várnak öntől. A délután váratlan jó híreket tartogat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most nem baj, ha egy kicsit kényszeres – jobb, ha kétszer is leellenőriz mindent az otthonában, mert a Neptunusz és a Hold helyzete egy kisebb baleset veszélyét jelzik. A munkahelyén valaki meglehetősen tapintatlanul viselkedik önnel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy új barátságot, ismeretséget köthet ma! Talán a munka kapcsán találkoznak, de a közeljövőben többször is keresztezi majd egymást az útjuk. A jogi ügyek intézésére nem alkalmas a mai nap, ezeket időzítse máskorra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars helyzete miatt, ma többször adódhatnak viták, veszekedések. Csak akkor vitatkozzon, ha bármi értelmét látja! Ha előre lehet sejteni, hogy a másikat nem tudja meggyőzni, akkor inkább hagyja az egészet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Rengeteg a munkája, az elintéznivalója. Próbáljon meg jobban támaszkodni a kollégáira, és vegye figyelembe az idősebb, tapasztaltabb munkatársak jó tanácsait. Az erőlködés néha kevesebb eredményre visz, mint a munkamegosztás és az okos kompromisszum.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: